Η αρχή ενός νέου ταξιδιού ως Mind-Body Nutrition Coach!
Certified Mind-Body Nutrition Coach

Η αρχή ενός νέου ταξιδιού ως Mind-Body Nutrition Coach!

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι πριν λίγες μέρες ολοκλήρωσα την ειδίκευσή μου στο Institute for the Psychology of Eating και ότι απέκτησα την πιστοποίηση Mind-Body Nutrition and Eating Psychology Coach! Πρόκειται για το επιστέγασμα πολλών ετών ενασχόλησης με τον τομέα της διατροφής, της υγείας, της ψυχολογίας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Ξεκινά έτσι για εμένα μια νέα επαγγελματική πορεία, μια περιπέτεια με αποστολή την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που επιθυμούν να θεραπεύσουν τη σχέση τους με το σώμα τους και με τον εαυτό τους, μαθαίνοντας τι σημαίνει σωστή διατροφή για τους ίδιους και πώς να αναγνωρίζουν και να ανταποκρίνονται στις εξωτερικές και εσωτερικές παραμέτρους που προκαλούν σωματικά συμπτώματα. Το σώμα μας μάς μιλάει μέσω συμπτωμάτων όπως, μεταξύ άλλων, της αύξησης ή μείωσης του βάρους, της δυσπεψίας, της αίσθησης καψίματος ή φουσκώματος, του ευαίσθητου εντέρου, της αίσθησης αδυναμίας ή των έντονων διακυμάνσεων της διάθεσης. Η δουλειά που κάνουμε μεταφέρει στους ανθρώπους τις πιο σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και αποτελεσματικές πρακτικές, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τον φαύλο κύκλο της ατελείωτης δίαιτας, της στέρησης και της καταναγκαστικής γυμναστικής και να εμβαθύνουν περισσότερο σε θέματα υγείας, φυσικής κατάστασης, προσωπικής εικόνας και αυτοεκτίμησης.

Περισσότερες πληροφορίες, θα έχετε σύντομα!

Certified Mind-Body Nutrition Coach
Certified Mind-Body Nutrition Coach
Stratos Laspas
Ακολουθήστε!

Stratos Laspas

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrtition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

This Post Has 2 Comments

Share your thoughts! - Πείτε μας τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.