Πολλές φορές διασκεδάζω με περίεργα email που κυκλοφορούν στο internet τα οποία αφορούν ιστορίες τύπου «ράδιο αρβύλα» ή απλώς παρανοήσεις, κακοδοξίες ή προκαταλήψεις.

Μία από αυτές τις ιστορίες, μου ήρθε με email πριν περίπου δύο εβδομάδες. Το email παρέπεμπε προς ένα blog, στο οποίο αναπαραγόταν «εμπλουτισμένη» μια αντίστοιχη ράδιο αρβύλα των Αμερικανών. Η «αποκάλυψη» ήταν ότι οι Αμερικανοί πολίτες, βάσει νομοσχεδίου δημόσιας περίθαλψης που είχε ψηφιστεί (“ObamaCare“), θα έπρεπε να δεχθούν την εμφύτευση μικροτσίπ προκειμένου να νοσηλεύονται.

Το συγκεκριμένο blog βέβαια, είχε φροντίσει να πάρει την «αποκάλυψη» και να τη διανθίσει με επιπλέον σχόλια περί ευθανασίας των ηλικιωμένων (βλέπε Γερμανικό θρίλερ/προφητικό ντοκυμαντέρ “2030 – Aufstand der Alten”), βιολογικά μεταλλαγμένα ζώα που χρησιμεύουν μόνο ως «κρεατόμαζες» προς κατανάλωση, ολίγη από Codex Alimentarius, κτλ.

Το κείμενο είχε ως εξής:

ΗΠΑ: Υποχρεωτική η εμφύτευση μικροτσίπ από 1-1-2013

 ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.

O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί.

 Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δε μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.Επίσης, επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο “χειρισμό”  ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και “καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως”. Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της “υγιεινής διατροφής”. Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκριμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS…Από ό,,τι βλέπετε, επειδή ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης στην Αμερική (Social Security Number), είναι ουσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός. Μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και  το θέμα της φοροδιαφυής. Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου.Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δε θα μπορείς να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε.
Τα μάτια ανοικτά
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Υ.Γ.
Secτion 2521, Page. 1000 – The government will establish a National Medical Device Registry, a class II device that is implantable. (Είπατε τίποτα;)
Αναρτήθηκε από Pressing News On 8 Αυγ 2012

Το συγκεκριμένο post, μου φάνηκε τόσο περίεργο που, ως σκεπτόμενος άνθρωπος και ως εξ φύσεως σκεπτικιστής, αποφάσισα να δω τι έγραφε πράγματι το εν λόγω νομοσχέδιο, στην ενότητα 2521, σελίδα 1000. Με λίγο Googling, μέσα σε τρία λεπτά είχα  βρει τα αντίστοιχα κείμενα, στα άρθρα (g)(1) και (g)(3) το νομοσχεδίου H.R.3200:

https://en.wikisource.org/wiki/H.R._3200/Division_C/Title_V/Subtitle_C

Το πρώτο που κάνει εντύπωση, είναι ότι το κείμενο αφορούσε προσχέδιο το οποίο τελικά απορρίφθηκε και στη θέση του ψηφίστηκε το H.R.3590, το οποίο δεν περιέχει καν αυτό το λεκτικό. Άρα, αυτομάτως ξέρουμε ότι ο ισχυρισμός «ψηφίστηκε ο νόμος» είναι παραπλανητικός και μπαίνουμε, με το «καλημέρα», σε κατηγορία «πατάτας». Ναι, ψηφίστηκε ο νόμος για τη μεταρρύθμιση στην κοινωνική περίθαλψη, αλλά το νομοσχέδιο δεν ήταν αυτό που μας παρουσιάζεται.

Έστω όμως, ας δούμε τι έλεγε το προσχέδιο που τελικά δεν προχώρησε, μήπως εκεί κρυβόταν το σημάδι του Αντιχρίστου!

Όποιος καταλαβαίνει την Αγγλική, και διαβάσει τα άρθρα στην παραπάνω παραπομπή, θα δει ότι μιλάει για τη δημιουργία ενός μητρώου ιατρικού εξοπλισμού, στο οποίο μητρώο θα καταγράφεται το ιστορικό απόδοσης και αποτελεσματικότητας των ιατρικών συσκευών που είναι σε χρήση στην «αγορά» των ΗΠΑ. Ο στόχος είναι, με βάση τα δεδομένα του μητρώου αυτού, σε βάθος χρόνου να προκύψουν συμπεράσματα και να αξιολογηθεί η  ασφάλεια των ιατρικών μηχανημάτων και συσκευών που χρησιμοποιούνται πάνω σε ασθενείς.

Η συγκεκριμένη κατηγορία που εξετάζεται, είναι εκείνη των μηχανημάτων ή εξαρτημάτων που έρχονται σε άμεση επαφή με το σώμα ή εμφυτεύονται μέσα στον ασθενή. Για παράδειγμα, ένας βηματοδότης είναι εμφυτευμένη συσκευή. Ένα εμφυτευμένο τσιπ με τον ΑΜΚΑ (social security number) του ασθενούς, είναι εμφυτευμένη συσκευή.

Μην πετάγεστε από τις καρέκλες σας, δεν επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα. Τέτοιες συσκευές κυκλοφορούν τουλάχιστον από το 2004 και τις προτιμούν σε κάποιες περιπτώσεις (με δική τους πρωτοβουλία) ασθενείς με ειδικά προβλήματα υγείας, οι οποίοι υπάρχει περίπτωση να μεταφερθούν αναίσθητοι σε νοσοκομείο. Το τσιπ περιέχει αποκλειστικά και μόνο τον ΑΜΚΑ τους, έτσι ώστε οι γιατροί, μέσω μηχανογράφησης, να μπορούν να ανατρέξουν στα στοιχεία και το ιστορικό του ασθενούς, βάσει του ΑΜΚΑ. Πώς λέμε, παίρνω την κάρτα νοσηλείας της ασφαλιστικής μου και πάω στο συμβεβλημένο νοσοκομείο; Ένα τέτοιο πράγμα, αλλά σχεδιασμένο για τη χειρότερη δυνατή περίπτωση όπου δεν έχεις κανένα άλλο στοιχείο πάνω σου.

Δεν κρίνω την παραπάνω λογική, αλλά, προσωπικά, έχω ερωτήματα, σχετικά με το πόσο ασφαλές είναι να υπάρχει μέσα στο σώμα μια συσκευή που, πέρα από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από τη λειτουργία της (όπως πχ του βηματοδότη), εκπέμπει και ραδιοκύματα (RFID). Όλων αυτών των τύπων τις συσκευές ήθελε να καταγράψει, να παρακολουθήσει και να αξιολογήσει ως προς την ασφάλειά τους, για τους ασθενείς, εκείνο το σχέδιο νόμου. Κατά τη γνώμη μου, μάλλον θα ήταν καλύτερα αν είχε περάσει η συγκεκριμένη διάταξη, για να διαπιστωθεί, πέρα από τη χρησιμότητά τους, και η ασφάλεια αυτών των συσκευών.

Συμπερασματικά, το όλο θέμα δεν έχει σχέση με Αποκάλυψη, σφραγίδα του Κτήνους και Αντίχριστο – προς το παρόν τη γλιτώσαμε! Ευτυχώς, γιατί είχα σκιαχτεί!  (not)

Παραπομπές και πηγές:

Enhanced by Zemanta
Stratos Laspas
Ακολουθήστε!