Αναμείνατε στην οθόνη σας!

Τυπικό πιάτο Γαλλικής κουζίνας (image from Yelp!)

Αυτές τις ημέρες επιμελούμαι ένα άρθρο, το… «μαγείρεμα» του οποίου έχει πάρει πολλά βράδια, αλλά πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Έχει σχέση με τα κορεσμένα λίπη και τις λιπαρές τροφές γενικότερα, καθώς και με το συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα της παχυσαρκίας, των καρδιοπαθειών, του διαβήτη τύπου Β΄ και διαφόρων ειδών καρκίνου.

Τα συμπεράσματα ανατρέπουν κάθε τι που μας έχουν μάθει να πιστεύουμε τα τελευταία 50 χρόνια…

Stratos Laspas
Ακολουθήστε!

Stratos Laspas

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrtition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Share your thoughts! - Πείτε μας τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.