Απολογισμός 2013 για την Stratos’ Sphere!

Site Stats ‹ Stratos  Sphere — WordPress

 

Τέλος χρόνου και ο απολογισμός της Stratos’ Sphere είναι σούπερ θετικός! Αν και τους τελευταίους μήνες πετούσε στον αυτόματο πιλότο (πράγμα που αλλάζει ήδη), από Ιανουάριο έως Δεκέμβριο 2013 το blog είχε 127.000 επισκέψεις! Διαβάστε και άλλα στατιστικά, στο συνημμένο σύνδεσμο:

http://jetpack.me/annual-report/46535690/2013/

Επιπλέον, δύο τρίτα των επισκεπτών έρχονται από μηχανές αναζήτησης, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η Stratos’ Sphere εμφανίζεται ως πρώτο αποτέλεσμα στο Google, για τις παρακάτω φράσεις αναζήτησης:

  1. βιταμίνη d3
  2. βιταμίνη κ2
  3. υγρό πόσιμο κολλαγόνο

…και με τις αντίστοιχες οθόνες, για του λόγου το αληθές

Αποτέλεσμα αναζήτησης «βιταμίνη d3»
Αποτέλεσμα αναζήτησης «βιταμίνη d3»
Αποτέλεσμα αναζήτησης «βιταμίνη κ2»
Αποτέλεσμα αναζήτησης «βιταμίνη κ2»
Αποτέλεσμα αναζήτησης «υγρό πόσιμο κολλαγόνο»
Αποτέλεσμα αναζήτησης «υγρό πόσιμο κολλαγόνο»

 

 

 

 

 

 

Ευχαριστούμε πολύ, θα ανταποδώσουμε!

Advertisement
Stratos Laspas
Ακολουθήστε!

Stratos Laspas

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrtition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Share your thoughts! - Πείτε μας τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.