Σταματήστε το SOPA!

Αυτή τη στιγμή, στη Γερουσία των ΗΠΑ συζητείται ένα νομοσχέδιο (S.O.P.A.) το οποίο θα επιτρέπει την άμεση εφαρμογή λογοκρισίας στο Διαδίκτυο.

Ιστότοποι που χρησιμοποιείτε καθημερινά, για ειδήσεις, άρθρα γνώμης, αποκαλύψεις, πολιτικά δικαιώματα, δικαιώματα των καταναλωτών, ελευθερία του λόγου, blogs, θα μπορούν να μπλοκαριστούν χωρίς καμμιά άλλη συνθήκη ή προϋπόθεση, απλά με μια απλή καταγγελία.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, κάνει συνεχώς λόγο για τη λογοκρισία που υπάρχει στο διαδίκτυο, έξω από τις ΗΠΑ.

Υπογράψτε αυτή τη δήλωση και υποχρεώστε τους να μας πουν για τη λογοκρισία στο εσωτερικό της χώρας τους!

Stratos Laspas
Ακολουθήστε!

Stratos Laspas

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrtition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Share your thoughts! - Πείτε μας τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.