Οι «Επτά Τροφές» πάνε καλά!

"επτά τροφές που οι ειδικοί δεν θα έτρωγαν ποτέ" - Google Search 2012-12-05 09-27-06
“επτά τροφές που οι ειδικοί δεν θα έτρωγαν ποτέ” – Google Search 2012-12-05 09-27-06

Πέρυσι την 25η Δεκεμβρίου 2011, βρήκα στο δίκτυο, μετέφρασα στα ελληνικά, επιμελήθηκα και παρουσίασα στην Stratos’ Sphere ένα άρθρο σχετικά με επτά τροφές που πρέπει να αποφεύγονται:

https://laspas.gr/2011/12/25/7/

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη δημοσίευσή του, αρχίζει και διαδίδεται στο ελληνικό διαδίκτυο με ολοένα και αυξανόμενους ρυθμούς!

Η αρχή έγινε όταν το αναδημοσίευσε ο “Daily Nutritionist” στις 25 Ιουλίου 2012 (προσθέτοντας ωραίες φωτογραφίες, τις οποίες του ζήτησα και τις δανείστηκα!):

http://yourdailynutritionist.blogspot.gr/2012/07/7.html

Από εκεί και μετά, άρχισε η μεγάλη κυκλοφορία του κειμένου, μέσω email και αναδημοσιεύσεων, αν και, εκτός από τον Daily Nutritionist, κανείς δεν εδέησε να αναφέρει την αρχική πηγή (εκείνον που βρήκε τα στοιχεία και επιμελήθηκε τη μετάφραση και την απόδοση στα Ελληνικά).

Αρχές Δεκεμβρίου 2012, ψάχνοντας τον όρο “Επτά τροφές που οι ειδικοί δεν θα έτρωγαν ποτέ” (μαζί με τα εισαγωγικά, για να είναι απόλυτο ταίριασμα στην αναζήτηση, άρα να πρόκειται σίγουρα για το άρθρο), βρίσκει κανείς στο Google περίπου 41.000 αναφορές και αναδημοσιεύσεις (που συνεχώς αυξάνονται), όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα!

Ωστόσο, εάν γίνει συνδυαστική έρευνα για ακριβώς το κείμενο του τίτλου, μαζί και τη διεύθυνση “laspas.gr”, τα αποτελέσματα είναι… μόνο δύο (2)!!

Wait, what?   Furious

Το περιεχόμενό μας κάνει μπαμ! Σε λίγο θα κάνει και το blog μας!

Advertisement
Stratos Laspas
Ακολουθήστε!

Stratos Laspas

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrtition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Share your thoughts! - Πείτε μας τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.