Διάσκεψη για το Μέλλον της Θεραπευτικής 2015

Με μεγάλη χαρά μοιράζομαι μαζί σας την ανακοίνωση μιας μεγάλης διαδικτυακής διάσκεψης, με θέμα:

Το μέλλον της Θεραπευτικής

Μπορείτε να εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στην εξής διεύθυνση: Δήλωση δωρεάν παρακολούθησης της Διαδικτυακής Διάσκεψης για το Μέλλον της Θεραπευτικής

Η Διάσκεψη για το Μέλλον της Θεραπευτικής ξεκινάει την 22η Ιουνίου.

Κατά τη διάρκειά της θα εκθέσουν τις απόψεις τους πάνω από 70 ειδικοί και προσωπικότητες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε νέες δυνατότητες για ένα υγιέστερο μέλλον. Η διάσκεψη εξετάζει τις απολύτως τελευταίες εξελίξεις και προοπτικές σε πρωτοποριακά πεδία όπως: Διατροφή, Ψυχολογία της Διατροφής, Λειτουργική Ιατρική, Πολιτισμικός Μετασχηματισμός, Πνευματική Αφύπνιση, Η Νέα Σεξουαλικότητα, Συμπληρώματα, Βότανα και Ιατρικά Φυτά, το Οικουμενικό Μέλλον μας και πολλά άλλα…

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαδικτυακή διάσκεψη του είδους της, με συνεντεύξεις που είναι ειλικρινείς, σε βάθος, ενημερωτικές, καλύπτοντας τις πιο σύγχρονες εξελίξεις, σχεδιασμένες έξυπνα για υψηλή μεταδοτικότητα και για να προσφέρουν απαντήσεις και να ρίξουν φως σε θέματα που απασχολούν όλους μας.

FHC_facebook_speakers

Οικοδεσπότες της εκδήλωσης θα είναι οι Marc David & Emily Rosen, ο Ιδρυτής και η Διευθυντής, αντίστοιχα, του Institute for the Psychology of Eating. Οι δυο τους έχουν εξαιρετικό ιστορικό στη δημιουργία υψηλού επιπέδου διασκέψεων και μας διαβεβαιώνουν ότι αυτή θα είναι η καλύτερη που έχουν διοργανώσει μέχρι σήμερα. Θα σας ενθουσιάσει το πάθος τους, η μεταδοτικότητά τους, καθώς και το πλήθος και η ποιότητα των παρουσιαστών που θα συμμετέχουν σε αυτή τη διάσκεψη.

Έχει έρθει ο καιρός για μια νέα προσέγγιση στο θέμα της υγείας, της διατροφής και της θεραπευτικής, η οποία θα λαμβάνει υπόψη και θα τιμά τον Άνθρωπο σε όλες του τις διαστάσεις – σώμα, νου, καρδιά, ψυχή – καθώς και τον πλανήτη όπου ζούμε. Αν είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα, έχετε τώρα την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή την εξαιρετική και πρωτοποριακή διεθνή διάσκεψη.

Κρατήστε θέση: Δήλωση δωρεάν παρακολούθησης της Διαδικτυακής Διάσκεψης για το Μέλλον της Θεραπευτικής

Stratos Laspas
Ακολουθήστε!

Stratos Laspas

O Στράτος Λάσπας είναι Certified Eating Psychology & Mind-Body Nutrtition Coach. Η προσωπική συμβουλευτική υποστήριξη στην ψυχολογία της διατροφής (Eating Psychology Coaching) είναι μια συναρπαστική και καινοτόμος προσέγγιση που αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα θέματα βάρους, αδηφαγίας (binge eating), υπερφαγίας (overeating), συναισθηματικής υπερφαγίας (emotional eating), προκλήσεις σε σχέση με την προσωπική εικόνα που έχουμε για το σώμα μας (body image), τις αιώνιες, ατελείωτες και επαναλαμβανόμενες δίαιτες (yo-yo dieting), καθώς και ποικιλία ζητημάτων υγείας και σωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη διατροφή, όπως η λειτουργία της πέψης, η αίσθηση κόπωσης, η πεσμένη ή ευμετάβλητη διάθεση, η λειτουργία του ανοσοποιητικού και άλλα.

Share your thoughts! - Πείτε μας τη γνώμη σας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.